Dressyrtävling 28-29 september 2019

Ni har väl inte missat att anmäla Er till vår fina Dressyrtävling som går av stapeln sista helgen i september?

Cuper under tävlingshelgen, priserna sponsras av EQUIE ECO!
Cup 1 – LB.2 + LB:3 Cup 2 – LA:3 + LA:3 Cup 3 – MSVC:1 + MSVC:2 Cup 4 – MSVB:2 + MSVB:4 Cup 5 – MSVB:5 + MSVA:1

Rid båda klasserna i cupen du önskar deltaga i, procenten i båda klasserna kommer att slås ihop och ekipaget med högst total-procent vinner. Alla som är med och tävlar i de aktuella klasserna är automatiskt med och tävlar om cup-priset (ingen separat anmälan behövs)

Sponsorer :
Equie Eco
Nykvarns Ridsport
PS of sweden
Gnesta Redovisning & Ekonomi
K9
Hööks i Nyköping
Tab Equipe
Lucky Angels
Arvid Nordqvist
Mekonomen Granngården i Gnesta
Vitamine Well
Lilla Maräng i Järna

10 Replies to “Dressyrtävling 28-29 september 2019”

  1. I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.

  2. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

  3. I have read some excellent stuff here Definitely value bookmarking for revisiting I wonder how much effort you put to make the sort of excellent informative website

  4. naturally like your web site however you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand I will surely come again again.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *